Otrzymane komentarze dla użytkownika fiera_loca, strona 210
Przejdź do głównej strony użytkownika fiera_loca
-
Ulica Avinion jest w dzielnicy Barrio Gotico, tak w rzeczy samej owych czasow pelna byla burdeli i z tegoz tez byla znana.Inspiracja dla Pabla sie stala jako rzecze City_hopper. Natomiast Palac Guell jest w Ravalu tzn. po drugiej stronie Rambli.
-
dino, po lewej był. m.in. zaułek zwany Avinionen, gdzie Picasso znalazł inspiracje do jednego ze swych bardziej znanych dzieł, ale też Palac Guell, całkiem wystawny (ale nie ma fajnych fotek, bo był w remoncie).
-
Dzięki za plusiki, Fiera_loca :)
-
Właśnie anyżkowe są najlepsze :D
Smyczku, też to oglądałem (Discovery Ch., seria "Jak to jest zrobione"). Za młodu ;) zawsze się zastanawiałem, jak oni mogą zrobić taki dokładny obrazek np kwiatka w takim małym cukierku :D
-
tylko po co tyle anyżkowych? :(
ohyda...
-
o jakie pyszne zdjęcie!
Sławek, zlituj się... :)
-
no właśnie Smyczek, a niby taka extra virgin... ;)
swoja drogą, finezyjne... nawet jako niebiolog jestem pod wrażeniem :)
-
smyczek - dodają smaku oliwie, znaczy pikanterii :)))
-
Super!!!!Ostatnio był o tym program,Jak to wyrabiają,jakie składniki i ,najlepsze,jakie nadzionko do tego dają.A wiekszośc pracy to robota reczna!!!Pychotka
-
Takie "rzeczy" i to na drzewie oliwnym....bleeee....oliwie z oliwek mówimy stanowcze NIE!!!!!!
-
Ulica Avinion jest w dzielnicy Barrio Gotico, tak w rzeczy samej owych czasow pelna byla burdeli i z tegoz tez byla znana.Inspiracja dla Pabla sie stala jako rzecze City_hopper. Natomiast Palac Guell jest w Ravalu tzn. po drugiej stronie Rambli.
-
dino, po lewej był. m.in. zaułek zwany Avinionen, gdzie Picasso znalazł inspiracje do jednego ze swych bardziej znanych dzieł, ale też Palac Guell, całkiem wystawny (ale nie ma fajnych fotek, bo był w remoncie).
-
Dzięki za plusiki, Fiera_loca :)
-
Właśnie anyżkowe są najlepsze :D
Smyczku, też to oglądałem (Discovery Ch., seria "Jak to jest zrobione"). Za młodu ;) zawsze się zastanawiałem, jak oni mogą zrobić taki dokładny obrazek np kwiatka w takim małym cukierku :D -
tylko po co tyle anyżkowych? :(
ohyda... -
o jakie pyszne zdjęcie!
Sławek, zlituj się... :) -
no właśnie Smyczek, a niby taka extra virgin... ;)
swoja drogą, finezyjne... nawet jako niebiolog jestem pod wrażeniem :) -
smyczek - dodają smaku oliwie, znaczy pikanterii :)))
-
Super!!!!Ostatnio był o tym program,Jak to wyrabiają,jakie składniki i ,najlepsze,jakie nadzionko do tego dają.A wiekszośc pracy to robota reczna!!!Pychotka
-
Takie "rzeczy" i to na drzewie oliwnym....bleeee....oliwie z oliwek mówimy stanowcze NIE!!!!!!