• 3

MarokoW sklepie

Podróż: Maroko cz.2
Miejsce: Meknes, Maroko, Afryka

Komentarze

  1. hooltayka
    hooltayka (03.05.2018 7:03) +1
    Baranina już się piecze.Tutaj akurat nie trzeba wybitnych zdolności kulinarnych-)
    Co do kultowych knajp,to sporo ich było....
  2. pt.janicki
    pt.janicki (08.02.2018 20:24) +1
    ...tu gość sprawia wrażenie, że sobie przypomina sposoby przyrządzania baraniny. Z kolei goście na ulicy chyba czekają na efekty tego przypominania ... :-) ...

    ...a tak a propos Czorsztyna, to ta knajpa była całkiem kultowa...
  3. hooltayka
    hooltayka (07.02.2018 9:05) +1
    Kurcze,knajpa nie istnieje,Czorsztyn nie istnieje....to się musiało dziać po tej baraninie!
    Dobrze,że Wy się dobrze miewacie...:-)
    Baranie mięso trzeba umieć przyrządzać!...:-)
  4. pt.janicki
    pt.janicki (31.01.2018 20:53) +1
    ...do dzisiaj z Panią Janicką wspominamy baraninę podaną w 1981 roku w nieistniejącej już knajpie, w nieistniejącym już Czorsztynie. Wspominamy nie najlepiej ... :-) ...
  5. hooltayka
    hooltayka (30.01.2018 8:45) +1
    Przynajmniej to potrafia robić,chociąz Irańczycy lepiej.
    Jak dodasz dużo czosnku,ostrej papryki i innego zielska,to zapomnisz,że to baranie mięso...
  6. pt.janicki
    pt.janicki (24.01.2018 20:48) +1
    ...zjadliwe były? Bo doprawić baraninę podobno nie jest łatwo...
  7. hooltayka
    hooltayka (23.01.2018 23:17) +1
    Szaszłyki z baraniny...
  8. pt.janicki
    pt.janicki (07.12.2017 21:40) +1
    ...a co gość sprzedawał?...
hooltayka

hooltayka

Irena
Punkty: 335892