• 32

IranSzafran

Podróż: Iran - podróż kulinarna
Miejsce: Iran, Azja

Komentarze

  1. lmichorowski
    lmichorowski (02.01.2014 20:42) +1
    Et voilà! ... - patrz mój komentarz do poprzedniego zdjęcia, który bardziej pasowałby tutaj.
  2. lanka
    lanka (31.12.2013 12:55) +2
    ale Hiszpanie wymyślili przerózne coloranty, żeby ulżyć kieszeni hiszpańskich gospodyń.
    A tu tyle tego dobra :)
  3. hooltayka
    hooltayka (27.12.2013 22:37) +3
    Też nie wyobrażam sobie paelli bez szafranu-)
  4. karotka777
    karotka777 (27.12.2013 16:18) +4
    jest konieczny do paelli
  5. hooltayka
    hooltayka (27.12.2013 0:26) +5
    Owszem,można podawać i do paelli..-)
    Nie jest tam drogi i jest na każdym targu.Iran jest jednym z głównych światowych producentów szafranu.
  6. avill
    avill (26.12.2013 22:32) +4
    czy tam też taki drogi?
  7. voyager747
    voyager747 (26.12.2013 20:08) +5
    szafran dajemy do paelli :)
hooltayka

hooltayka

Irena
Punkty: 335892