Komentarze

  1. kubdu
    kubdu (16.11.2010 19:03)
    Jak najbardziej i to naturalnie boloński.
  2. city_hopper
    city_hopper (13.11.2010 16:01) +1
    Fiolet naturalny?
  3. slawannka
    slawannka (23.09.2010 12:37) +1
    Ja też to przerabiałam w Turynie (http://kolumber.pl/photos/show/golist:14007/page:7), i myslałam że to ... cebula, tak niepodobne do bakłażana. A teraz jednak obstawiam za odrębną odmianą melanzana... (bakłażana oczywiście)
  4. voyager747
    voyager747 (20.09.2010 23:41) +2
    to jest chyba bakłażan fioletowy, tak bym obstawiał
  5. kubdu
    kubdu (20.09.2010 23:31) +1
    Ależ skądże. jesteśmy nadal w temacie "..."
  6. voyager747
    voyager747 (20.09.2010 23:30) +1
    może jakaś ichnia odmiana :) te z tyłu są dokładnie takie same jak u nas
  7. pt.janicki
    pt.janicki (20.09.2010 23:29) +1
    Voyager, może też bakłażany, ale GMO?
  8. pt.janicki
    pt.janicki (20.09.2010 23:28) +1
    ...nie mówisz czegoś brzydkiego Kubdu?
  9. voyager747
    voyager747 (20.09.2010 23:02) +2
    bakłażany to są te dwa z tyłu po prawej, a to z przodu to nie wiem co to :)
  10. kubdu
    kubdu (20.09.2010 23:01) +2
    Jak spadła to skąd mam wiedzieć. Może "Vietato toccare". Albo, co bardziej do Włochów pasuje " a toccare do woli, prego !
  11. pt.janicki
    pt.janicki (20.09.2010 18:32) +2
    ...a na karteczce był przepis na beszamel?
  12. kubdu
    kubdu (19.09.2010 23:15) +2
    Karteczka spadła. ;)
  13. pt.janicki
    pt.janicki (18.09.2010 23:29) +1
    ...czy to są może bakłażany?
kubdu

kubdu


Punkty: 47286