Otrzymane komentarze dla użytkownika neronek, strona 2
Przejdź do głównej strony użytkownika neronek
-
Dzięki za przepis.
-
te tygrysy są od samego początku z ludźmi są nakarmione :) chyba nie takie mięsko im smakuje :)
-
zam przepis na podobną Tajską Thom Kha Gai Gai po tasku znaczy kurczak :
przepis :
Gotujemy 0,5 l wody wrzucamy pocięte w cienkie plastry pierś z kurczaka potem pastę ( Thom Kha Gai ) dostępna w marketach 2 duże łyżki potem włoszczyznę grubo krojona bez pory . wrzucamy grzyby moon albo pieczarki pędy sojowe , pieprz ,oraz ważne ! Imbir w cienkie plastry , sos sojowy jasny łyżka
Gotujemy
na koniec pomału wlewamy 2 puszki mleka kokosowego mieszamy mieszamy odgotujemy
podajemy na talerz kolendrę :)
ta zupa w przeciwieństwie do Tom Yum rożni się tym że nie jest na ostro można ewentualnie wrzucić chili pokrojone ale nie krewetki one daje sie do Tom Yum ostrej zupy :)
smacznego
-
Z przyjemnością przeczytalam tekst, zawiera dużo ciekawych info dla potencjalnego turysty.
Relacja inna, ale ciekawa.
-
Rybki uwielbiam, zwłaszcza te świeżuteńkie, z rannego połowu...
-
mmm, miodzio.
-
Taka zupkę to i ja bym zjadła... masz przepis?
-
A skąd wiesz, że był najedzony?
-
Chyba jednak nie odważyłabym się podejść do tej "maskotki". Podziwiam za odwagę.
-
Co kraj to obyczaj, co plemię to inny zwyczaj...
-
Dzięki za przepis.
-
te tygrysy są od samego początku z ludźmi są nakarmione :) chyba nie takie mięsko im smakuje :)
-
zam przepis na podobną Tajską Thom Kha Gai Gai po tasku znaczy kurczak :
przepis :
Gotujemy 0,5 l wody wrzucamy pocięte w cienkie plastry pierś z kurczaka potem pastę ( Thom Kha Gai ) dostępna w marketach 2 duże łyżki potem włoszczyznę grubo krojona bez pory . wrzucamy grzyby moon albo pieczarki pędy sojowe , pieprz ,oraz ważne ! Imbir w cienkie plastry , sos sojowy jasny łyżka
Gotujemy
na koniec pomału wlewamy 2 puszki mleka kokosowego mieszamy mieszamy odgotujemy
podajemy na talerz kolendrę :)
ta zupa w przeciwieństwie do Tom Yum rożni się tym że nie jest na ostro można ewentualnie wrzucić chili pokrojone ale nie krewetki one daje sie do Tom Yum ostrej zupy :)
smacznego -
Z przyjemnością przeczytalam tekst, zawiera dużo ciekawych info dla potencjalnego turysty.
Relacja inna, ale ciekawa. -
Rybki uwielbiam, zwłaszcza te świeżuteńkie, z rannego połowu...
-
mmm, miodzio.
-
Taka zupkę to i ja bym zjadła... masz przepis?
-
A skąd wiesz, że był najedzony?
-
Chyba jednak nie odważyłabym się podejść do tej "maskotki". Podziwiam za odwagę.
-
Co kraj to obyczaj, co plemię to inny zwyczaj...