Otrzymane komentarze dla użytkownika neronek, strona 2

Przejdź do głównej strony użytkownika neronek

  1. koniczyna
    koniczyna (14.01.2016 13:36)
    Dzięki za przepis.
  2. neronek
    neronek (14.01.2016 8:33)
    te tygrysy są od samego początku z ludźmi są nakarmione :) chyba nie takie mięsko im smakuje :)
  3. neronek
    neronek (14.01.2016 8:31)
    zam przepis na podobną Tajską Thom Kha Gai Gai po tasku znaczy kurczak :
    przepis :
    Gotujemy 0,5 l wody wrzucamy pocięte w cienkie plastry pierś z kurczaka potem pastę ( Thom Kha Gai ) dostępna w marketach 2 duże łyżki potem włoszczyznę grubo krojona bez pory . wrzucamy grzyby moon albo pieczarki pędy sojowe , pieprz ,oraz ważne ! Imbir w cienkie plastry , sos sojowy jasny łyżka
    Gotujemy
    na koniec pomału wlewamy 2 puszki mleka kokosowego mieszamy mieszamy odgotujemy
    podajemy na talerz kolendrę :)
    ta zupa w przeciwieństwie do Tom Yum rożni się tym że nie jest na ostro można ewentualnie wrzucić chili pokrojone ale nie krewetki one daje sie do Tom Yum ostrej zupy :)

    smacznego
  4. koniczyna
    koniczyna (13.01.2016 22:47)
    Z przyjemnością przeczytalam tekst, zawiera dużo ciekawych info dla potencjalnego turysty.
    Relacja inna, ale ciekawa.
  5. koniczyna
    koniczyna (13.01.2016 22:42)
    Rybki uwielbiam, zwłaszcza te świeżuteńkie, z rannego połowu...
  6. koniczyna
    koniczyna (13.01.2016 22:42)
    mmm, miodzio.
  7. koniczyna
    koniczyna (13.01.2016 22:41)
    Taka zupkę to i ja bym zjadła... masz przepis?
  8. koniczyna
    koniczyna (13.01.2016 22:37)
    A skąd wiesz, że był najedzony?
  9. koniczyna
    koniczyna (13.01.2016 22:36)
    Chyba jednak nie odważyłabym się podejść do tej "maskotki". Podziwiam za odwagę.
  10. koniczyna
    koniczyna (13.01.2016 22:34)
    Co kraj to obyczaj, co plemię to inny zwyczaj...