Otrzymane komentarze dla użytkownika mapew, strona 180
Przejdź do głównej strony użytkownika mapew
-
-
Wiesz jak się ją robi?
Zaskoczysz swoja Panią!
Naczynie musi być przeźroczyste,wtedy widać warstwy owoców.
Kroisz je i nie mieszasz.
Musi być kolorowo,zalewasz 100 gr rumu i do lodówki na kilka godzin.
Poezja-)
-
Ciekawe w jakie dzielnice się tam zapuszczałeś;-)?
Ja też widziałam.
-
Nie tylko!
W Tajlandii pierwszy raz zjadłam tom yan z krewetkami.
Była tak pikantna i tak pyszna,że mi się śni po nocach.
Ale ogólnie nie przepadam za zupami i tyle.
-
Szkoda,że cennik zasłonięty,bo nie wiem,czy opłaca się kupić jedną wędzoną ketulę,czy 10?:-)
-
Po kalmarach się nie tyje-)
-
Owszem-)
Ale tylko to co chcę!
-
Tak!
Musisz się podszkolić nie tylko w botanice,ale i w znajomości ryb -)
Acha....a gdzie one mają oczy?
-
Spotkanie bylo ciekawe, ale z bezpiecznej odleglosci. Nie chcialbym, aby taki pojawil mi sie niespodziewanie na drodze, albo gdzies na galezi nade mna..
-
Dzieki :-) Polskiej nazwy jeszcze nie znalem
-
Wiesz jak się ją robi?
Zaskoczysz swoja Panią!
Naczynie musi być przeźroczyste,wtedy widać warstwy owoców.
Kroisz je i nie mieszasz.
Musi być kolorowo,zalewasz 100 gr rumu i do lodówki na kilka godzin.
Poezja-) -
Ciekawe w jakie dzielnice się tam zapuszczałeś;-)?
Ja też widziałam. -
Nie tylko!
W Tajlandii pierwszy raz zjadłam tom yan z krewetkami.
Była tak pikantna i tak pyszna,że mi się śni po nocach.
Ale ogólnie nie przepadam za zupami i tyle. -
Szkoda,że cennik zasłonięty,bo nie wiem,czy opłaca się kupić jedną wędzoną ketulę,czy 10?:-)
-
Po kalmarach się nie tyje-)
-
Owszem-)
Ale tylko to co chcę! -
Tak!
Musisz się podszkolić nie tylko w botanice,ale i w znajomości ryb -)
Acha....a gdzie one mają oczy? -
Spotkanie bylo ciekawe, ale z bezpiecznej odleglosci. Nie chcialbym, aby taki pojawil mi sie niespodziewanie na drodze, albo gdzies na galezi nade mna..
-
Dzieki :-) Polskiej nazwy jeszcze nie znalem
Ciekawe jak smakuje?