• 12

MeksykCholula.

Podróż: MEKSYK 2013 r., cz. II.
Miejsce: Cholula, Meksyk, Ameryka Północna

  • Cholula.
  • Wspinając się na szczyt kopca sprzedawcy oferują lokalny przysmak - suszone chrząszcze - meksykański kawior.

Komentarze

  1. eli_ko
    eli_ko (09.01.2014 19:45) +3
    to jeszcze i zapach mają paskudny - okropność :))
  2. ippolita
    ippolita (09.01.2014 18:34) +4
    Ja też nie miałam odwago spróbować, chociaż kupiłam, ale nie przywiozłam do domu bo one mają specyficzny zapach, który ciężko zlikwidować jeśli ubrania nim tym przesiąkną.
  3. eli_ko
    eli_ko (09.01.2014 17:08) +3
    to może ususzę i Ci prześlę, bo obawiam się że nawet bym tego nie dotknęła a co dopiero zjeść...........
  4. s.wawelski
    s.wawelski (09.01.2014 16:47) +3
    Ususz koniecznie i wtedy Ty mi powiesz co stracilem...
  5. eli_ko
    eli_ko (09.01.2014 16:17) +3
    szkoda- powiedziałbyś czy dobre, to może bym sobie jakiegoś też ususzyła.......
  6. s.wawelski
    s.wawelski (09.01.2014 15:32) +3
    Niestety, tego dnia nie moglem ich jesc bo byl piatek... :-)
  7. eli_ko
    eli_ko (09.01.2014 15:30) +3
    Smoku, jak smakują takie suszone chrząszcze?
  8. s.wawelski
    s.wawelski (07.01.2014 13:45) +3
    Tyle przysmakow na kazdym kroku, i jak tu schudnąć na wakacjach.
ippolita

ippolita


Punkty: 29669