• 14

Kirgistanpieczenie samsy

Podróż: Kirgiz nie zszedł z konia
Miejsce: Osh, Kirgistan, Azja

Komentarze

  1. renata-1
    renata-1 (19.01.2014 20:36) +1
    chętnie pokazywali, nie co dzień mają zgłodniałych widzów
  2. pt.janicki
    pt.janicki (18.01.2014 20:19) +1
    ...widać, że i piekarz zadowolony z efektów ... :-) ...
  3. renata-1
    renata-1 (14.01.2014 10:27) +1
    dzięki, starałam się pokazać różne etapy z tych 50 minut oczekiwania
  4. luciola1951
    luciola1951 (13.01.2014 17:23) +2
    Swietny kolaz, ciekawie pokazal proces pieczenia samsy
  5. renata-1
    renata-1 (26.12.2013 21:18) +1
    dzięki, trzeba będzie kiedyś spróbować, chinkali już się nauczyłam
  6. pan_hons
    pan_hons (26.12.2013 20:38) +2
    przepis:

    http://www.youtube.com/watch?v=VKm3SDMElFM

    można piec w piekarniku:)
  7. mapew
    mapew (26.12.2013 11:18) +2
    Tez niestety nie wiem...
  8. renata-1
    renata-1 (26.12.2013 11:14) +3
    w Armenii też tak wypiekali chleb, w krajach muzułmańskich takie piece są często używane (widzieliśmy ich więcej), nie pamiętam jak się nazywają
  9. mapew
    mapew (25.12.2013 22:43) +3
    To bylo bardzo ciekawe, od Uzbekistanu do Singjangu tez tak piekli chleb
renata-1

renata-1


Punkty: 80231