• Mt Tamburine
  • Awokado

Komentarze

  1. hooltayka
    hooltayka (20.03.2013 8:00) +1
    Myslę,że Pani Janicka będzie zadowolona!
    A jak jeszcze położysz na tych kanapeczkach różne przysmaki to będzie jak w raju!:-)
  2. pt.janicki
    pt.janicki (18.03.2013 22:13) +2
    ...może uda mi się zaskoczyć Panią Janicką!...
  3. hooltayka
    hooltayka (18.03.2013 21:44) +2
    Awokado kupuję już miękkie,zdejmuje skórkę,wyjmuję pestkę i smaruję chleb.
    To co zostaje,skrapiam cytryną,aby nie sciemniało,ale nie musi to być konieczność i wkładam do lodówki.
    W Polsce awokado są często bardzo twarde,wtedy czekam kilka dni,aż zmiękną.
    Polecam Ci,bo jest smaczne i zdrowe-)
    Wszelkie inne smarowidła wyrzuciłam z lodówki.
  4. pt.janicki
    pt.janicki (18.03.2013 13:46) +2
    ...a to mnie zaskoczyłaś! Jak to można rozsmarować?...
  5. hooltayka
    hooltayka (18.03.2013 1:36) +2
    Osobiście awokado używam zamiast masła.
    Polecam,smakuje wybornie i jest o wiele zdrowsze-)
  6. pt.janicki
    pt.janicki (17.03.2013 17:41) +2
    ...a ja ostatnio przeczytałem, że awokado tuczy znacznie mniej niż mu się przypisuje...
  7. luciola1951
    luciola1951 (16.03.2013 16:28) +3
    Lubie takie edukacyjne fotki, fajnie zobaczyc jak owoc z "biedronki" wyglada w naturze.
hooltayka

hooltayka

Irena
Punkty: 335892