Komentarze
-
..skoro ośmiornice takie gumowate, to może bardziej nadają się na procę?...
-
fajne foto
-
kiedyś w Hiszpanii jadłam malutkie ośmiorniczki w całości i były bardzo gumowate:)))
-
Ja wolę suszoną, w kawałkach i gumkowatą, generalnie na talerzu. Byle nie przyczepiła mi się do pleców (taka moja mała fobia ;)
-
myślę, że odwirowanie nawet byłoby wskazane:) mięsko byłoby bardziej kruche:)
-
...oczywiście że tak..., chociażby za upór i wytrwałość... ;-)
-
... :-)))) ...
...a tych, którym przełknięcie zajęło kilka podejść też, Czarmir, liczysz?... -
...ale to podobno tylko u tych szczęśliwców, którym udało się je przełknąć... ;-)
-
...podobno zdarza się, że po ich zjedzeniu u niektórych konsumentów spoza Bałkanów występują jakieś zawirowania...
-
...myślicie, że zaszkodziłoby im gdyby je tak np. odwirować?... ;-)
-
też suszą się na sznurkach jak pranie :))))
-
...we włoskich miastach i miasteczkach musi się suszyć pranie, a w greckich ośmiornice?...