Podróż Andaluzja cz. I - Nerja



Pierwszy przystanek to Nerja, małe białe miasteczko położone nad  Morzem Śródziemnym w pasie wybrzeża Costa del Sol.  A jak morze i Hiszpania to obowiązkowo trzeba zjeść paelle, kalmary i andaluzyjskie danie Gazpacho (chłodnik ze świeżych pomidorów, zielonej papryki z dodatkiem cząbru, czosnku, oliwy z oliwek). Wszystko smakuje wyśmienicie szczególnie, gdy z tarasu restauracji słychać szum morza. A na śniadanie do kawy oczywiście Churros (wytwarzany z wyciskanego na głęboki olej ciasta składającego się z mąki pszennej, oleju i cukru i smażonego w wysokiej temperaturze).
  • Nerja  31
  • Nerja  2
  • Nerja  4
  • Nerja  6
  • Nerja  7
  • Nerja  8
  • Nerja  9
  • Nerja  10
  • Nerja  12
  • Nerja  13
  • Nerja  14
  • Nerja  15
  • Nerja  16
  • Nerja  18
  • Nerja  19
  • Nerja  20
  • Nerja  22
  • Nerja  23
  • Nerja  25
  • Nerja  26
  • Nerja  27
  • Nerja  28
  • Nerja  29
  • Nerja  30